Efter att vi tröttnat på dålig kundsupport, krångliga avtal, långa bindningstider och trötta klasser. Föddes BRUCE, är ett medlemskap där du via en app får tillgång till mer än 300 unika studios och träningsställen i ett och samma medlemskap.

Det betyder att du med Bruce får tillgång till unika yogastudios, crossfitboxar, klättercenter, simhallar, kampsportsställen men även gym i ett medlemskap.

I appen kommer du snabbt åt friskvårdskvitton, historik och bokningar.

För att se vilka studios och träningsställen som ingår och läsa mer om Bruce klicka här.